Kategoria: Gotuj z Tygodnikiem
Skocz po Tygodnik
Nowy numer „TS”
Nowy numer „TS” Już jutro nowy, 10. w tym roku numer naszej gazety, w którym piszemy...
Gotuj z Tygodnikiem
Najnowszy
Zupa z pieczonej dyni, papryki i pomidorów
Zupa z pieczonej dyni, papryki i pomidorów Składniki: •2 l wywaru z warzyw (por, seler,...
Smaczne święta, przepis na sernik
Smaczne święta, przepis na sernik Zupy wigilijne, jak wigilijny barszcz czy zupa grzybowa, to...
Pasztet z selera
Pasztet z selera Pasztet z selera Składniki: •550 g selera (waga po obraniu) •300 ml wody •50 g...
Weganizm w styczniu. Przepis na pasztet z ciecierzycy i cukinii
Weganizm w styczniu. Przepis na pasztet z ciecierzycy i cukinii Veganuary to zapoczątkowana...
